Vi søker filmprodusent

 

Et av Norges mest spennende filmselskap søker filmprodusent med like høye ambisjoner som oss selv! 

 

Spætt Film AS ønsker å styrke sin satsing på fiksjonsfilm, og har et mål om at vi innen to år produserer spillefilm og TV-serier. Derfor er vi nå på leting etter en filmprodusent som kan komme inn og bistå på våre allerede igangsatte prosjekter, i tillegg til å initiere nye filmprosjekter.

 

Erfaring fra filmproduksjon er (nesten) avgjørende. Erfaring fra finansiering av film er ønskelig men kan ses bort fra dersom du har relevant erfaring og/eller andre egenskaper som tilsier at du vil mestre denne jobben. Det må påregnes en del reising i jobben. Lønn etter avtale. Spætt Film holder til i Trondheim, men denne stillingen åpner muligheten for at jobben kan utføres fra andre steder i verden også. Du vil jobbe i team sammen med produsent Håvard Wettland Gossé, men dette er en stilling som krever en selvstendig person som ikke er redd for å ta egne avgjørelser. Stillingen innebærer stor grad av frihet i arbeidshverdagen.

 

Kvinner oppfordres til å søke.

 

For mer info eller for å melde din interesse, ta kontakt per epost til post@spaett.no. Søknadsfrist er fortløpende, så nøl ikke med å ta første kontakt!